onsdag 29 september 2010

Älskade underbara barnbarn


Vi har två barn Richard och Annelie och fyra barnbarn. Richards barn är Amanda och Tilde som är dom äldsta, sedan kommer Annelies barn Stella och Leo den yngste. Tyvärr så träffar vi dom inte så ofta som vi vill, men det får bli ändring på det för snart är dom ju stora och har inte så mycket tid över för mor och far föräldrar.

Amanda

























Amanda är vårt äldsta barnbarn och det blir ju alltid något speciellt med det äldsta barnbarnet. Hon är en riktig ängel, varm, snäll, och hjälpsam. Hon spelar fotboll i Jitex och säljer GT på söndagarna, mycket sparsam tjej.

Tilde






















Tilde vårt näst äldsta barnbarn, snäll och omtänksam och tacksam för allt hon får. Hon lider av reumatism, men det kan man inte tro för hon är det full rulle på, dagarna i ända. Ett hjärta av guld.

Stella
























Stella är den tredje tjejen i skaran. Hon är en pussig och kramgo unge som är full av energi, precis som sin mamma i den åldern. Stella älskar hundarna och speciellt Sally den äldsta hunden Redan vid 6 mån ålder satt hon i hundkorgarna. Kanske kan det bli ett intresse som mitt i framtiden.

Leo

























Så kom då Leo, den lille killen till sist och visst tyckte man att det var ett litet under när man var så van vid tjejer. Leo är en bestämd kille som kan ge bort en puss och kram ofta. Han gillar det tekniska det såg vi tidigt. Att finna ut hur saker fungerar och plocka isär och sätta ihop är intressant. Leo är tyvärr allergisk mot hundarna, men vi hoppas på att det ska växa bort.







1 kommentar: