söndag 30 januari 2011

Tulpaner från Amsterdam


Påsken 2009 gjorde vi en härlig resa med husbil och hundar till Holland..tulpanernas land. Vi körde via norra Tyskland och firade påskhelgen på en Marin Camping i Sneek som var fantastiskt fin. Vi hade också tur med vädret, det var 20+ och solsken hela Påsken. Vi satt ute och åt i bara shorts

Gula röda ska dom glöda!

På Annandagen drog vi mot Kaukenhof. Några kilometer utanför Kaukenhof såg vi husbilar som stog parkerade intill en kanal på ena sidan vägen och med tulpan och hyacintfält på den andra sidan. Det var helt gratis och ett bra ställe att parkera på. Det luktade underbart från hyacintfälten på kvällen och grillarna kom givetvis fram.



Dagen därpå körde vi en liten bit bara för att parkera utanför Kaukenhof. En fantastisk anläggning där blomsterälskare verkligen kan njuta till fullo och jag är en av dom, speciellt när det gäller tulpaner och vårblommande lökväxter.



I år kommer påsken i slutet av april och vi har planer på att göra om denna resa igen, detta kan man ju aldrig få för mycket av. Längtar redan:))




1 kommentar:

  1. Hej,

    det ser verkligen underbart! Kommer mycket väl ihåg den påsken - det var ju då vi fick hem vår Sonja! :-)

    Hoppas ni får minst lika trevligt detta år.

    Kram Emma & Lisa

    SvaraRadera